Школа Покаявшись, покладемо основу

Коли людина вперше приходить до церкви, вперше чує проповідь і виходить на покаяння, Бог торкається її серця і запалює в ньому вогонь Духа Святого, який спонукає бажання пізнавати Господа і слідувати за Христом. Новонавернена людина потребує чіткого і послідовного навчання Божій істині, пізнавши яку вона змогла б упевнено свідчити іншим людям про те, що з нею сталося і що необхідно робити в подальшому відповідно до волі Божої, записаній у Біблії.

Школа «Покаявшись, покладемо основу» дає відповіді на найважливіші питання віруючої людини. Матеріали уроків школи складені старшим пастором церков «Перемога» апостолом Генрі Мадава. Вони дуже прості для розуміння і дають людині міцну основу християнської істини Божого Слова.

Кожна людина, яка покаялася в нашій церкві. обов'язково повинна пройти навчання в школі «Покаявшись, покладемо основу». Тільки після цього вона може піти вчитися в інші школи нашої церкви. Так само, пройшовши всі уроки школи, кожен отримує право піти вчитися на перший курс Біблійної школи «Робітники Царства» за рекомендацією вчителя.

Учні школи розділені на групи не більше десяти людей у групі, щоб кожній людині можна було приділити увагу і відповісти на всі питання особисто. Вчителі школи не тільки вчать, вони моляться за кожного свого учня. Багато хто з тих, що пройшов навчання в цій школі, мають свідчення про чудеса, які зробив Бог в їх житті під час навчання.

У цій школі взагалі сім уроків, але останній урок розділений на два заняття, тож загальна кількість уроків займає вісім недільних днів. Після закінчення школи кожен учень отримує сертифікат про закінчення школи.

Уроки школи «Покаявшись, покладемо основу» проходять щонеділі на території церкви ПЕРЕМОГА з 10:30 до 11:30.

Всі питання з приводу навчання ви можете задати керівнику школи ППО за номером телефону +38 095 647 75 11 або написати у вайбер.

 

Урок 1 - Для чого прийшов Ісус Христос

Урок 2 - Як бути християнином

Урок 3 - Що ми маємо завдяки народженню згори

Урок 4 - Біблія - ​​Слово Боже

Урок 5 - Молитва

Урок 6 - Церква

Урок 7 - Взаємовідносини

А також ви дізнаєтесь чому ми молимося, співаємо, проповідуємо і навчаємо, плещемо в долоні, танцюємо, молимося і співаємо в дусі, молимося за хворих і виганяємо демонів, даємо добровільні пожертви та десятину, збираємося разом.

 

Від пастора Генрі Мадава

Запрошую Вас до великої родини Божої - до церкви «Перемога». Тепер у Вас багато братів і сестер в Господі. Вам важливо спілкуватися з ними.

Ми чекаємо Вас на наших богослужіннях, де Ви зможете слухати проповідь Слова Божого, отримувати відповіді на питання, а ми зможемо молитися за Вас.

 

Facebook пастора Генрі Мадава Facebook церкви Перемога VCTV - канал YouTube

Лінія життя (цілодобово):

+380 44 501 69 36,
+380 97 177 22 42,
+380 93 573 44 91,
+380 66 406 65 01;
skype: lifeline.victory
сайт: lifeline.victorychurch.org.ua

Молитва покаяння

Загальноцерковні богослужіння проходять:

м. Київ, вул. Малинська, 16

у неділю о 9:00 та 12:00 (з сурдоперекладом)
у середу о 18:30.

Християнська церква «Перемога» - місце для всієї родини.

Powered by Cornerstone